Hela familjens tandläkare

Välkommen till oss på Tandverkstan i Alingsås. Vår ambition är att vara HELA FAMILJENS TANDLÄKARE.
Det innebär att vi sköter din tandvård inom alla områden, med hög professionalism i en trevlig, lugn o trivsam miljö.
Oavsett ålder löser vi tandvården åt hela familjen.
Vår kompetens inom tandvård räcker långt och vid behov samarbetar vi med specialister.
Specialisterna vi samarbetar med finns i Alingsås, Borås och Göteborg.
Tandverkstans vision är att bli hela familjens tandläkare samt att få er som är tandvårdsrädda att känna er trygga hos oss.
Våra kunder ska känna sig lika lugna o avslappnade, omhändertagna och sedda som vid ett besök hos frisören.
För din säkerhet har fro.m 2018-05-25 en förordning – GDPR (General Data Protection Regulation) – börjat gälla. Förordningen är en EU-anpassning av tidigare PUL (Personuppgiftslagen) reglerar hur vi hanterar dina uppgifter som patient hos oss. helt enkelt för din skull. Här hittar du information:
Patientinformation
Integritetspolicy
Vi värnar det lokala livet i Alingsås och försöker att engagera oss så gott vi kan i bland annat föreningslivet. Ett exempel på det är vårt samarbete med Alingsås Football Club – Alingsås stolthet inom damfotboll. Stötta dem gärna du också – kanske genom att gå och se en match.
Petra Larsson
Petra LarssonLegitimerad Tandläkare
Petra tog tandläkarexamen 2008 vid Göteborgs Universitet. Före Tandverkstan arbetade hon som tandläkare på Folktandvården först i Vara och senare i Alingsås. Arbetat med allmäntandvård för både barn och vuxna. Petra har dessutom en civilingenjörsexamen inom datateknik från Chalmers. Fritiden ägnas mest åt fotboll – som ledare i Gerdskens BK för flickor och i Alingsås FC där hennes två döttrar spelar. Övrigt tid ägnas åt odling i växthus och trädgård samt att ut och resa med barnen.
Katarina Amrén Hall
Katarina Amrén HallTandsköterska
Katarina tog tandsköterskeexamen 1980. Hon har sedan dessa bland annat arbetat på Käkkirurgen i Borås under några år och Folktandvården under 18 år. Arbetat inom privattandvård sedan 2005. Gjort uppehåll och arbetat i modebranschen – på barnklädesaffären Smultronstället. Under åren har Katarina genomgått en mängd vidareutbildningar inom tandvård och anestesi. 3 barn och 3 barnbarn tar upp en hel del av fritiden. Annars gillar hon inredning, naturen, träffa vänner – men inte minst att njuta av en god bok.

Vi är medlemmar i:

Vi samarbetar med:

Vi är medlemmar i:

Vi samarbetar med: